top of page

Pasi Wedman

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja koulutettu hieroja. Tämän lisäksi viimeistelen vielä Valmennus-ja testausopin maisteriopintojani Jyväskylän liikuntatieteellisessä tiedekunnassa.

Aiempi työkokemukseni on valmennuksen puolelta. Viimeisin työnantajani oli Suomen Ampumaurheiluliitto, jossa toimin Nuorten olympiavalmentajana, sekä nuorten ja aikuisten maajoukkuevalmentajana viimeiset 9 vuotta.

Itse olin aikoinani maajoukkueurheilija 15 vuoden ajan saavuttaen mm. useita arvokisa- ja maailmancup mitaleita. Olinpa kerran olympialaisissakin neljäs (Sydney 2000).

Työssäni olen rauhallinen ja analyyttinen. Kokemukseni urheilijoiden henkilökohtaisesta valmentamisesta on antanut minulle vahvan pohjan pohtia monia asioita yksilöllisellä tasolla. Vaikka pohjaan työni tutkittuun faktatietoon, olen hyvin maanläheinen ja tuon asiat hyvin maalaisjärkeen käyvästi esiin. Oli sitten kyse hieronnasta, ravinnosta tai fyysisestä valmentamisesta.

 

Ote edellisestä työtodistuksestani:

”Pasi Wedman on vaativa valmentaja, mutta pystyy luomaan keskustelevalla tyylillään leppoisan ilmapiirin ympärilleen. Hän on ehdottoman tasapuolinen niin urheilijoita kuin myös lajivalmentajiaan kohtaan. Wedman on myös kuunteleva, keskusteleva sekä analyyttinen valmentaja, joka tulee kaikenlaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen ja omaa hyvät ihmissuhdetaidot. Voin suositella Pasi Wedmania edellä mainitun kaltaisia luonteenpiirteitä ja taitoja vaativiin tehtäviin.”

bottom of page