top of page

Pasi Wedman

Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri, pääaineenani valmennus-ja testausoppi, liikunnanohjaaja ja koulutettu hieroja. 

Olen aikaisemmin toiminut valmentajana ja liikunnan opettajana. Olin mm. Suomen Ampumaurheiluliitossa nuorten olympiavalmentajana, sekä nuorten ja aikuisten maajoukkuevalmentajana 9 vuotta.

Itse olin aikoinani maajoukkueurheilija 15 vuoden ajan saavuttaen mm. useita arvokisa- ja maailmancup mitaleita. Olinpa kerran olympialaisissakin neljäs (Sydney 2000).

Työssäni olen rauhallinen ja analyyttinen. Kokemukseni urheilijoiden henkilökohtaisesta valmentamisesta on antanut minulle vahvan pohjan pohtia monia asioita yksilöllisellä tasolla. Vaikka pohjaan työni tutkittuun faktatietoon, olen hyvin maanläheinen ja tuon asiat hyvin maalaisjärkeen käyvästi esiin. Oli sitten kyse fyysisestä valmentamisesta, painonhallinnasta, hieronnasta tai ravinnosta.

 

Ote edellisestä työtodistuksestani:

”Pasi Wedman on vaativa valmentaja, mutta pystyy luomaan keskustelevalla tyylillään leppoisan ilmapiirin ympärilleen. Wedman on myös kuunteleva, keskusteleva sekä analyyttinen valmentaja, joka tulee kaikenlaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen ja omaa hyvät ihmissuhdetaidot."

bottom of page